Logo - Horne Efterskole

Køkkenet

– mad i verdensklasse

Vi vil være et forbillede - både fagligt og menneskeligt.

Vi har lyst til at give efterskoleelever oplevelser for livet. Når vi løfter i flok, bliver verden lidt bedre både lokalt og globalt. Vi tror på, at konstant udvikling, et højt fagligt niveau og et personligt engagement er nogle af de egenskaber, der skal til, for at gøre måltiderne og ophold i spisesalen til noget helt særligt.

Derfor har vi sat nogle mål for køkkenet:

Vi skal aldrig miste lysten til at ‘lege med maden’!
Vi skal blive ved med at udfordre elevernes smagsløg
Vi skal blive ved med at lave maden fra bunden
Vi skal hver dag tale og samarbejde med eleverne om den daglige kost
Vi skal forsætte med at bruge lokale og økologiske råvarer
Vi skal blive endnu mere ansvarlige mht. affaldssortering
Vi skal forsætte med primært at bruge årstidens råvarer
Vi skal nedsætte køkkenets madspild og udledning af CO2 lidt hver dag
– Fordi I fortjener det!

Vi forsøger at handle mest muligt lokalt og økologisk.

Det betyder blandt andet at vi får:

  • vores friske fisk og røgvarer handles hos Deba seefood.
  • økologiske spisekartofler, selleri og grønkål hos Ulvhøj Økobrug.
  • Dorthe fra Orkidegården i Tornby og Mads fra Markliv i Vrå leverer de bedste grøntsager fra juli til oktober
  • og vi får fremragende økologiske kyllinger fra Alstrup Organic i Løkken.

Vi glæder os til at tage jer med på gastronomisk rejse 

Allan Vinther Granfeld, køkkenchef & Luca Tosto, souschef.

Scroll to Top