Logo - Horne Efterskole

Bordtennis

Som linjefag

“For os er bordtennis mere end et spil – det er en mulighed for at være menneskelig.”
Lars Rokkjær, B75

I skoleåret 2024/25 kan du vælge bordtennis som linjefag!

Linjefaget bordtennis er for dig der har lyst til at spille bordtennis – uanset dit niveau. Der vil være mulighed for at træne, fordi du synes det er sjovt at spille bordtennis, men også hvis bordtennis er din yndlingssportsgren og du virkelig har lyst til at prøve dig af i sporten på højeste niveau i Danmark.

HorneBordtennis i et unikt elitemiljø

Træningen foregår, som udgangspunkt, to gange om ugen i B75s egen bordtennishal ved Hirtshals Idrætscenter, der ligger ca. 3 km fra Horne Efterskole.

Det er trænerne fra B75 der træner dig, så du får mulighed for bordtennistræning på øverste hylde. Er talentet til mere vil der være mulighed for at øge antallet af træninger i løbet af ugen, det finder vi ud af sammen med trænerne.

Du går altså på efterskole i Horne sammen med alle de andre efterskoleelever og træner i klubben B75. Der vil være en kontaktperson fra Horne Efterskole tilknyttet bordtennislinjen.

Hvem er B75?

B75 har siden 1975 været et samlingssted for bordtennisentusiaster. Vi har altid været en klub for både bredden og eliten, da vi tror på vigtigheden af en helhjertet indsats uanset niveau og talent.

Klubben har med sine mange år bag sig lyst op som et fyrtårn og skabt et fundament, hvor der er plads til alle. Det unikke træningsmiljø afspejler de unikke værdier, B75 står for – at skabe et miljø, hvor børn i Nordjylland kan følge deres passion og udvikle sig til det højeste internationale niveau i bordtennis.

Med professionelle trænere, trofaste sponsorer, en fast trup af fastboende professionelle spillere, et stærkt netværk i ind- og udland og mange engagerede frivillige er basen i Hirtshals Idrætscenter helt i top.

I maj 2023 nåede B75 for første gang i klubbens historie i herre-DM-finalen mod Næstved, efter sejre mod de regerende mestre fra Roskilde.

Undervisere

Bordtennis - Linjefag - Horne Efterskole

Martin Lund Nielsen

Martin har selv spillet bordtennis i klubben i mange år og indgår nu i trænerstaben i klubben. Martin er ligeledes landstræner for bordtennislandsholdet i Grønland.

Bordtennis - Linjefag - Horne Efterskole

Tarek Hassan

Cheftræner i B75 Tarek er fra Egypten og klubbens fuldtidstræner.

Scroll to Top