Logo - Horne Efterskole

Outdoor

Som linjefag

“Jeg troede slet ikke, at jeg ville være så afhængig af mine venner – 24 timer er jo lige pludseligt sygt lang tid”
Tidligere Outdoor-elev

Outdoor er for alle naturelskere

Outdoor er både for dig, der har været outdoormenneske hele livet og for dig som drømmer om at komme tættere på naturen, og få en masse fede oplevelser udendørs.

Vi skal sove i shelter, fiske, gå på jagt, klatre, lave mad over bål, på kanotur, navigere med kort og kompas, bueskydning, lifehacks og meget meget mere!!

Vi lærer om førstehjælp og bliver kloge på naturen – også som spisekammer. Med alle de nye skills, skulle I gerne overleve, når vi tager ‘Alene i vildmarken’.

Alene i vildmarken

Outdoor tager nemlig til Norge på en en ‘alene i vildmarken-tur’, hvor I får brug for alle de færdigheder, I har trænet gennem året. Med kun nogle ganske få selvvalgte remedier til at klare sig med, venter der nemlig en udfordring i de norske fjelde. 24 timer helt alene.

Det praktiske

På Outdoor er der ugentligt 4 timer fordelt på 2 dage. Der udover er der fagdag, altså dage hvor du kun har Outdoor. Der er rystesammentur i starten af året, studietur og til sidst en udfordring med Alene i vildmarken. Outdoor er primært udendørs, så det er en rigtig god ide med noget godt udetøj til den danske sommer. Dvs regntøj, hue og vanter osv.

Studieturen

Vores primære studietursdestination er Færøerne. Her oplever vi en hel anderledes storslået natur. Vi vil besøge nogle af de mange fantastiske småøer og prøve kræfter med fiskeri, overnatning i det fri, spise lokalt og ud og jagte nordlys.

Så kom og vær med til at udforske Outdoor – der er garanti for fede oplevelser, gode venskaber og et større indblik i hvad naturen rummer.

Undervisere

Lærer Nikolaj Hummelmose - Horne Efterskole

Nikolaj Hummelmose

Friluft - og naturmenneske med interesser lige fra jagt til snowboard. Sover gerne ude og rygsækken er altid klar til en vandretur også af de længere.

Lærer Philip Bo Stobbe - Horne Efterskole

Philip Bo Stobbe

En rigtig overlever, med stort kendskab til skovens spisekammer. Rutineret fisker og jager vildt med bue og pil, når ikke tiden går med bushcrafting. Philip underviser endvidere i jagttegn.

Scroll to Top