Logo - Horne Efterskole

Fodbold+

Som linjefag

“Whoever invented soccer should be worshipped as god.”
Hugo Sánchez

Nu kan du vælge fodbold som linjefag!

Horne Efterskole introducerer et nyt linjefag, nemlig ”Fodbold+”. Linjefaget går i dybden med boldspillet fodbold, herunder udendørs fodboldindendørs fodbold og futsal. Ydermere tilbyder vi på linjefaget ”Fodbold+” at kunne tage DBUs træneruddannelse på UEFA C1 niveau samt en dommeruddannelse i fodbold.

Fodbold er for alle der elsker at spille bold

Vi skal spille en masse fodbold, både inde og ude, træne unge mennesker rundt omkring i de lokale idrætsforeninger, med henblik på vores træneruddannelse og rejse til fodboldturneringer og fodboldstadions rundt om.

Om vinteren sætter vi fokus på den klassiske indendørs fodbold, hvor vi skal deltage i de Nordjyske Mesterskaber for efterskoler og spille træningskampe mod andre efterskoler i lokalområdet. Herudover dykker vi ned i den nye form for indendørs fodbold, nemlig futsal. Her får vi blandt andet træning af nogle af Danmarks bedste futsalspillere fra Hjørring Futsal Klub, som er en af landets førende klubber indenfor futsal. I futsal skal vi også deltage i turneringer.

Vi tager også ud og spiller mod unge fra andre efterskoler og deltager i efterskoleturneringerne.

Fodbold er en fantastisk måde, at opleve sammenhold på, samtidig med at du bruger både hoved og krop. Med Fodbold+ rækker vi ud mod andre, der deler samme interesse og du bliver klædt på til at kunne stå for træning og kamp – og gøre noget godt for andre. 

Det praktiske

Fodbold på Horne kræver at du har fodboldstøvler, benskinner, indendørssko og tøj til at spille bold både inde og ude – i al slags vejr. Resten sørger vi for – det er til at forstå.  

Vi tilbyder:

  • Fodboldtræning v. skolens undervisere samt ”gæster”
  • Træneruddannelse, UEFA C1
  • Dommeruddannelse
  • Vi skal også ud og se de rigtigt dygtige spille på forskellige stadions
  • Studietur til en destination i Europa 

Undervisere

Lærer Nikolaj Hummelmose - Horne Efterskole

Nikolaj Hummelmose

Nikolaj har bold i blodet og altid spillet fodbold og håndbold. Holder med - Liverpool FC

Scroll to Top