Logo - Horne Efterskole

Drengeværelset

Som linjefag

”Drengeværelset var for mig en kæmpe øjenåbner i forhold til fællesskabsfølelse”
Thomas Holm

Fællesskab, holdånd og gode oplevelser er kodeord på drengeværelset

Drengeværelset er en aktiv linje, hvor vi udnytter skov, strand og naturen omkring os som udgangspunkt for vores aktiviteter. Du vil blive udfordret på mange forskellige måder. Fx når der skal klatres i træer, battles i combat archery, når der skal wakeboardes, eller når vi skal se, hvor mange hotdogs du kan spise?

Det praktiske

Drengeværelset har du 4 ugentlige timer foruden linjedage, rystesammentur og studietur.

I starten af skoleåret drager drengeværelset på en rystesammentur. Destinationen er ikke fast, men vi har nogle favoritter, vi veksler lidt imellem. Vi har fx været i Norge for at bestige Gaustablik. Vi har også været på telttur med klatring som tema. Det kunne også være en tur til Hamburg skidome for at køre på snowboard – Alt sammen med det formål at blive rystet godt og grundigt sammen.

Egenbetaling på linjen: 2600,- kr.

Studieturen

På drengeværelset har vi typisk været i Tyrkiet i forbindelse med vores studietur. Vi har opbygget et samarbejde med lokale kræfter, der gør, at vi er i stand til at levere et brag af en tur. Programmet vil som regel indeholde aktiviteter som dykning, rafting, trekking, en tur ud i det tyrkiske handelsliv og slutteligt en tur i hamam. Det giver en masse gode oplevelser sammen, som er med til at styrke sammenholdet yderligere.

Undervisere

Lærer Thomas Boll - Horne Efterskole

Thomas Boll

Idémand, drivkraft og inspirator. Grundlægger af drengeværelset. Altid med kæmpe energi og stort engagement når drengene skal luftes.

Viceforstander Rasmus Hyttel - Horne Efterskole

Rasmus Hyttel

Medstifter af drengeværelset. Idémand og bagstopper! Skubber på de bagerste, så de også kommer op på toppen af bjerget.

Scroll to Top